Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Myytävänä!

...meidän koti! Niiii-in, se on myynnissä! Kaikki ystävänikään eivät asiasta vielä tiedä. Asiat lähtivät rullaamaan niin nopeasti. Aika uskomatonta ja fiilikset heiluvat laidasta laitaan. Toisaalta päässä pyörii tulevan kodin materiaalivalinnat ja erilaisia suunnitelmia. Tai siis toivottavasti se nyt sitten on meidän tuleva koti. Kaikkihan riippuu siitä saadaanko tätä nykyistä mitenkä myytyä. Olo on yhtä aikaa onnellinen ja samalla myös hyvin hyvin haikea.

Edelliset muutot ovat aina olleet sellaisia intopinkeenä uutta päin -muuttoja. Nyt asia on toisin. Tämä on meidän molempien ensimmäinen ostoasunto. Vuokrakoteja en koskaan maalannut tai laitellut sen kummemmin. Tyydyin mukisematta esimerkiksi kaupungin asunnon lattioilla lepäävään karseaan siniharmaaseen muovimaattoonkin. Tämän kodin me remontoimme kokonaan lattiasta kattoon. Mietimme, suunnittelimme ja toteutimme kaiken kahdestaan pienen lähipiiristä koostuvan joukon voimin. Kylpyhuoneen puolelle oli pakko kutsua hommiin ammattimiehiä, mutta muutoin pykäsimme asunnon tämän näköiseksi ihan omin voimin.

Tuntuu oudolta ajatella, että kohta täällä saattaa asua ihan toiset, vieraat ihmiset. Onkohan se perhe vai pariskunta? Miten he sisustavat tämän? Muuttavatko kaiken, osan vai jättävätkö kaiken näin, miten me olemme asiat remontoineet? Samaan aikaan kun pohdin näitä asioita mietin uusia keittiöideoita, seinien tapetti - ja maalivalintoja ja miten järjestelen huonekalut tulevaan olohuoneeseen. Mutta ei nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa. Ehkä emme saakkaan tätä asuntoa edes kaupaksi.


Siinä osa myynti-ilmoituksen kuvista. Loput kuvat ovat täällä blogin puolella jo vilahdelleetkin. Nyt pitää vain toivoa, että ne herättävät kiinnostusta ihmisissä.
Huh, on tämä kyllä melkoista!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti