Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Eteisen joulu

Sisustin eteisen jouluiseksi sitä minun paljon mainostaani jouluprojektiani varten. Toteutus oli helppo, eikä kovinkaan aikaa vievä. Punaisilla ruusuilla, valosarjoilla ja muutamalla muulla rekvisiitalla oli meillä eteisen puolella äkkiä täysi joulu pystyssä.

Nuo patjan jouset ovat kyllä niin monikäyttöiset. Näyttävät kivoilta sellaisinaan, mutta myös tälleen koristeltuina. Jousiin on nopeasti pykättynä minijoulu pystyyn. Siihen kun voi ripustaa saadut joulukortit, valosarjan, kukkia, koristeita, jouluruonoja ja mitä kaikkea joulutunnelman saamiseksi sitten keksiikään.
7 kommenttia :

 1. Ihana idea tuo jousipatja jousitaulu ja kaunis noiden ruusujen kanssa. Mietin vain, että kannattaisiko noihin ruusuihin laittaa kukkakaupoista saatavia pieniä "juomakuppeja", jotta eivät heti nuukahda. Terv Liisa

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. Juu, ruusuihin yms. kukkiin kannattaa ehdottomasti käyttää kyseisiä putkiloita. Itselläni niitä sattuu olemaan vain 3 kpl:tta, joten ne eivät riittäneet kuvan ruusuihin. Käytin niitä kesällä kyllä ja kukat säilyivätkin hyvinä pitkään :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin näköistä! Kävin ostamassa kotiblogit joulussa lehden ja löysin sinun ihanan blogisi.

  VastaaPoista
 4. Hei. Sinulle on haaste blogissani, toivottavasti innostut ottamaan sen vastaan :)

  http://rautatielaistalo.blogspot.fi/2015/10/jotain-mita-et-tieda-minusta-liebster.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti Sarin valkea joulu! Mukavaa, että löysit blogini juuri tuota kautta :)

  VastaaPoista
 6. Jihuuu, ensimmäinen blogihaaste! Otan sen oikein mielelläni vastaan Rautatielaistalo. Pitää vastata oikein ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi innoistuit :) Jään odottelemaan vastauksiasi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista