Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 29. lokakuuta 2015

DIY-lahjarasia

Askartelin Kotiblogit joulu -lehteä varten VHS-kasetin kannesta lahjarasian. Jutussa käytin lahjavinkkinä kravatista tehtyä kaulakorua, josta postasin aikasemmin täällä. Itse innostuin näistä koristeluista kansista sen verran, että aijon tehtailla näitä joulun alla läjäpäin. Näitä kun löytyy vieläkin varastomme perukoilta, vaikkei videoita ole ollut enää vuosiin. Kansia voi hyötykäyttää pienen tuunauksen jälkeen lahjarasioina ja sujauttaa sisään pientavaraa, kuten kruunukynttilöitä tai vaikka karkkeja.

Kuvauksissa mukana olleen kannen koristelin erivärisillä kartongin paloilla, napeilla, hyvää joulua -tarralla ja papereilla. Koristeluun voi käyttää myös kiiltokuvia, pitsiä ja valokuvia. Nämä kannet ovat tajuttoman monikäyttöisiä, sillä ne pysyvät hyvin vaaka- ja pystyasennossa, joten niistä saa helposti valokuvakehyksen. Penaaliksikin ne käyvät erinomaisesti. Lahjansaaja voi käyttää tätä pientavaran säilytykseen tai jatkokäyttää sitä lahjojen antoon.


 


Tämä olikin viimeinen DIY-postaus vähään aikaan. Pian puhaltavat tässä blogissa ihan uudet tuulet. Joko arvaatte miksi? :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti