Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 3. lokakuuta 2015

Aurinkoa ja villasukkia

Lokakuu. Kaivelin pari aamua sitten ensimmäisen kerran villasukkakin jo esille. Oli ollut sen verran kylmä yö, että jopa meidän suht´ lämpimän asunnon lattiat tuntuivat viileiltä. Villasukkia meillä riittääkin. Lähes yhdensänkymppinen mummoni tehtailee niitä sitä vauhtia, että olisi varaa valita vaikka joka aamuksi erilaiset villikset. Kuopiossa käydessäni otan aina läjän niitä mukaani. Vaikka aamut ovatkin viileitä, saattavat huoneet päivällä vielä kumminkin kylpeä auringonvalossa.


Tässä kuussa saattaa tapahtua ihan kauheasti kaikkea kivaa. Meneillään on yksi hirmu iso asia ja muutamia vähän pienempiä. Kaikista niistä tekisi niiiiiin paljon mieli kertoa enemmän, mutta odottelen niihin vielä varmistuksia. Kaikki niistä nyt ei toteudu millään, mutta huhhuh, että jännittää!
2 kommenttia :

  1. Nättejä sukkia! :) Ihana on myös teidän olkkari ja keittiö. :) Mielestäni on ollut hauska idea maalata nuo patteriputket mustaksi. Vihreät astiat on myös kivoja väripilkkuja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Pilviraitti! Remontoidessa mietittiin useaan otteeseen ratkaisuja miten saada ne putket piiloon. Sit keksittiin et koska niitä ei saa piiloon, niin sit päinvastoin korostetaan niitä! Tulivat ihan hauskoiksi yksityiskohdiksi :)

    VastaaPoista