Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 19. syyskuuta 2015

Siistitty versio

Blogissa saatetaan viettää vähän aikaa vähän hiljaisempaa eloa. Yritän urakoida erään projektin parissa jokaisen vapaa hetken, minkä lapsukaiset minulle vaan suostuvat suomaan. En paljasta vielä mitä olen puuhaamassa, mutta höpötän siitä ihan varmasti täällä kaiken, kunhan urakka on ohitse. Sen verran voin paljastaa, että lähiaikoina tänne alkaa tupsahdella yllättävän jouluisia postauksia.

Tänään siippa vei pojat mummolaan ja koti oli miltei saman tien melko käännetyssä tilassa. Spraymaali haisi ja kaikki mahdolliset askartelukamppeet oli kaivettu esille ja levitelty vähän sinne sun tänne. Tämä kaava tulee toistumaan pienemmässä mittakaavassa vieä noin viikon verran Pehkon ja Pikkuveljen mentyä iltaisin nukkumaan.

Olisikin tullut vähän vaihtelua näihin blogikuviin, jos olisin kuvannu tänne tämän päiväistä kaaosta. Ehkä joskus voisinkin kuvata tänne "arki" teemalla vähän erilaista kuvamateriaalia. Nyt kuitenkin kaivelin tänne vähän siistimpiä otoksia, joita olen ympäri asuntoa sataa ja paistaa -päivien ratoksi napsinut.Suloista sunnuntaita!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti