Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 1. syyskuuta 2015

Valaisinbongaus

Mikä mahtava alku syyskuulle! Tein nimittäin muutamia tosi hyviä löytöjä heti näin kuun kärkeen. Facebookin kierrätysryhmässä joku kaupitteli ilmaiseksi lattiavalaisinta varsin suorasukaisilla myyntipuheilla. Valaisinta kuvailtiin mm. sanoilla "h**vetin ruma" ja "jos joku tän vaikka autotalliinsa huolisi". Arvatenkin kyseinen valaisin nököttää tällä hetkellä meidän olohuoneen nurkassa. En ole edes koittanut toimiiko se. Onneksi apu on lähellä jos niikseen tulee. Siippa on nimittäin haka vaihtamaan johtoja valaisimiin. Valaisin on I-H-A-N-A. Sopiikin meille niin hyvin. Muutama klommohan siinä on, mutta ne eivät haittaa millään lailla.

Samaiselta myyjältä ostin myös pilkkahintaan sellaisen Karhulan keittiötölkin mistä viime postauksessa haavailin! No, kanneton se kyllä on, mutta toimii luultavasti enimmäkseen kuitenkin maljakkona ja valosarjan säilyttimenä. Ehkä alan metsästää siihen kantta vaikka sitten erikseen.
    Värikästä viikkoa!


5 kommenttia :

 1. Eikä! Lamppuhan on just mieletön! Hienot kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. No niin minustakin valaisin on just hyvä! Tei melkein mieli laittaa tähän otsikoksi "h**vetin ihana valaisin" Toisen romu on toisen aarre ja sitä rataa ;) Ja kiitos paljon kuva kehuista. Pitkä matka vielä opeteltavana, kun vertaa esimerkiksi sun huippu ihaniin kuviin!

  VastaaPoista
 3. Heh, meillä sama lamppu mutta kuvut ovat meillä kullanväriset. Minäkin tykkään siitä, ihanan retro!

  VastaaPoista
 4. No niinpä, valaisin on yksinkertaisesti kiva :)

  VastaaPoista
 5. Hahhahhaa!! :D Olis ollut loistava otsikko! :D Kiitos vaan <3

  VastaaPoista