Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 28. syyskuuta 2015

Metsäterveiset

Olimme sunnuntaina poikien kanssa kävelyllä lähimetsässä. Aurinko paistoi ja valo osui kauniisti värikkäisiin puidenlehtiin ja vihreisiin mustikanvarpuihin. Intouduimme Pehkon kanssa tuomaan vähän metsää mukanamme kotiinkin. Poimimme maasta lehtiä ja katkoimme vähän varvunoksia mukaamme. Lehdet olivat yhden illan ilo - aamulla ne tietenkin olivat jo kokoon käpristyneitä. Ensi kerralla pitää malttaa pitää niitä vähän aikaa painon alla. Silloin niistä on iloa pidemmäksikin aikaa.

Hassua kyllä olen viimeiset 10 vuotta halunnut asua lähellä metsää. Sen ymmärtäisi jos kävisin siellä paljon kävelemässä, sienestäisin tai olisin innokas marjojen poimija. Ei, en ole mitään näistä. Päinvastoin. Pelkkä ajatuskin metsättömään kaupunginosaan muuttamisesta on kuitenkin ahdistava. Syystä tai toisesta lähellä pitää olla vihreää, vaikka harvoin siellä tulee käyskenneltyäkään.


Kuvissa vilahtavan Nanny Still:n Kirsi -kannun ostin kesällä kirpparilta. Saman sarjan lautasen sain mummoltani. Olen nähnyt kirppareilla myynnissä sarjaan myös laseja. Myös maljakkona toimiva lasitölkki on kirppislöytö. Onnekseni siinä oli kansikin mukana. Harmi ettei meidän keittiön kaappeihin mahdu millään kaikkia niitä astiaihananuuksia mitä vastaan tulee. Haaveilenkin tätä nykyä jatkuvasti isosta lasivitriinistä.

Erinomaista viikon alkua!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti