Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Sorsakosket

Pähkäiltyäni likimain 10 (!!) vuotta alanko haalimaan itselleni Iittalan Mango vai Artik -aterimia, sain käteeni pitkästä aikaa Hackmanin Sorsakosken haarukan ja valinta olikin sillä selvä. Näitä meillä oli lapsuudenkodissani, mutta silloin ne olivat vaan välineitä, joilla lapattiin ruokaa suuhun. Nyt ne ovat paljon enemmän. Varsinkin haarukka istuu käteen kivasti. Se on niin siro ja kauniskin. Sain muutamia haarukoita ja veitsiä äidiltäni. Ruokalusikoita ostin nettikirpparilta edullisesti. Näitä kerään nyt sitten vähitellen lisää. Ne eivät kirppareilla onneksi paljoa maksakkaan.

Kuvissa vilahtaa myös Riihimäen Lasi tölkki. Ostin muutaman näitäkin. Pahoin pelkään, että tölkki koukussa ollaan. Haaveilen nyt kannellisista Karhulan keittiötölkeistä.


Viimeisessä kuvassa on vanha lääkärinlaukku, jonka ostin eräästä kierrätysryhmästä. Istuu hyvin meidän eteiseen, joten sen paikka on ainakin toistaiseksi siellä.


2 kommenttia :

  1. Sorsakosket on niin ihania <3 Sain niitä äidinäitini kuoltua hänen tavaroistaan ja olen ostanut lisää kirpputoreilta. Nyt niitä on niin paljon, että voi pitää isotkin juhlat, eikä tarvitse mitään ekstravälineitä :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen niihin aivan hullaantunut <3 Niitä on tosiaan paljon näkynyt kirppareilla. Hyvä niin, saan kokoelmaa nopsaan kartutettua :)

    VastaaPoista