Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lastenhuone

Lastenhuoneprojekti etenee hitaan varmasti eteenpäin. Suunnitelmia riittää, mutta toteutusaika puuttuu. Varsinkin kun nyt kun se kauan kaivattu kesä taisi viimeinkin tulla ja ulkona haluaa luonnollisesti viettää mahdollisimman paljon aikaa.

Tällä hetkellä huone on 3-vuotiaan Pehkon valtakuntaa. Joudumme varmaan hankkimaan kerrossängyn kun Pikkuveli muuttaa joskus samaan huoneeseen. Unelmissamme tosin asumme siinä vaiheessa jo jossain ihan muualla...

Lastenhuoneen lähes kaikki huonekalut ova kierrätyslöytöjä. Artekin pöytäsetti on alunperin eräästä Osuuspankista ja kiertänyt sen jälkeen suvun lapsilla. Laverisänky tuotiin lapsuudenkodistani viime Kuopion reissun yhteydessä. Keltainen jalkalamppu ja leluja sisältävä arkku ovat löytöjä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta. Jatkettava sänky on ostettu käytettynä ja kattovalaisimen sain ilmaiseksi eräästä kierrätysryhmästä. Spraymaalasin sen osittain keltaiseksi. Verhotkin ovat erään myymälän vanhat sovituskopin verhot.

Tauluhyllyissä on vaihtuva taidenäyttely satukirjoista. Levitettävä laverisänky toimii lastenhuoneen sohvana ja tarvittaessa myös vierasvuoteena. Tarkoituksena olisi hankkia siihen oikein paksu patja tuon ohuen lättänän tilalle.

Marimekon Karkulaiset -kangas on eräänlainen huoneen värikartta. Punaisen Ikean hyllyn tilalle haluaisin hankkia jotain muuta huoneeseen sopivampaa, mutta toisaalta siihen mahtuu niin paljon tavaraa ja lasten on helppo ottaa siitä kirjoja ja leluja leikkeihinsä. Tavoitteenani on tuunata hyllyä kesän aikana hieman erinäköiseksi. Toivottavasti pääsen esittelemään uudistuneen Kallax-hyllyn jo piakoin!

5 kommenttia :

 1. Niin upee ja tyylikäs! Ihanaa, kun joku todella osaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiios paljon Nuppuja! Huonetta ei kyllä uskoisi samaksi, kun Pehko on temmeltänyt siellä parikin minuuttia ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä, tyylikäs, kodikas ja viihtyisä.. Tykkään tästä :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä edellisen kodin lastenhuone oli kyllä kompakti huone ja muutenki tykkäsin siitä 😊

   Poista
  2. Tämä edellisen kodin lastenhuone oli kyllä kompakti huone ja muutenki tykkäsin siitä 😊

   Poista