Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 9. heinäkuuta 2015

Vaatteet on mun aatteet

Ilokseni olin kutsuttujen joukossa maanantaina pidettävissä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomalliston pop up shopin avajaisissa. Tämä kauppa löytyy Lasipalatsin Akkuna näyttelytilasta.Ensimmäiset omakohtaiset kokemukset Kierrätyskeskuksen toiminnasta sijoittuvat Kuopioon ja 1990-luvun puoleen väliin. En tiedä onko Kuopiossa enää Kierrätyskeskusta, mutta silloin se ainakin oli tunkkainen, pimeä ja kaikinpuolin sotkuinen paikka, mistä kyllä löysi halvalla itseään miellyttäviä vaatteita kun vaan vähän jaksoi penkoa. Toki kaikki Kierrätyskeskukset ovat omia yksiköitään, enkä tiedä millaiselta täällä pääkaupunkiseudulla ovat Kierrätyskeskukset silloin näyttäneet. Tätä nykyä olen käynyt jokaisessa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kaupassa sekä tavaratalossa ja ne ovat kaikki oikein siistejä paikkoja, joissa on mukavaa kierrellä ja tehdä löytöjä. Tämäkin pop up shop on oikein kivannäköinen aina näyteikkunaansa myöten.
  Kivaa kesäkolttua vailla? Täällä niitä riittää ihan tanko tolkulla. Kaikki mekot ovat malliltaan  samanlaisia, mutta kuosit ja värit vaihtelevat suuresti. Tarjolla on myös miesten- ja lastenvaatteita, sekä asusteita. Kaikki Plan B tuotteet ovat kotimaista huolella tehtyä käsityötä, joka valmistetaan Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tiloissa. Tuotteisiin käytetään sellaisia kankaita, jotka ovat osittain huono kuntoisia, eikä niitä sen vuoksia voi laittaa myyntiin. Näiden kankaiden priimakuntoisista osista valmistetaan uniikkeja vaatteita ja sisustustarvikkeita, joiden ompelulangatkin ovat lahjoituksina tulleita. Tuotteet ovat persoonallisia, värikkäitä ja ennen kaikkea ekologisia.  
Plan B valmistaa vaatteiden lisäksi myös persoonallisia huonekaluja. Näitä on myynnissä Nihtisillan tavaratalossa, sekä Suomenojan- ja Itäkeskuksen kaupoissa. Muutama pienempi esimerkki löytyy täältä pop up shopista. Aika liikkis tämäkin rahi!
 Kauppa on pystyssä 7.-25.7 välisen ajan. Kannattaa käydä pistäytymässä!
// Blogiyhteistyö Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.


4 kommenttia :

  1. Kiitos poustauksesta. Olenkin etsinyt uutta rahia. Hauskalta näyttää toi "matkalaukku". :)

    VastaaPoista
  2. Plan B:llä on muitakin kivoja huonekaluja, kantsii tutustua :)

    VastaaPoista
  3. Teitpä kivan ja hienon postauksen! :)

    VastaaPoista