Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Säilytyshankintoja

Ostin pitkästä aikaa jotain uutta kotiin. Sain lahjakortin H&M:lle ja tällä kertaa päätin ostaa jotain kivaa itselleni poikien sijaan. Nykyisin vaateostokset ovat menneet vähän siihen suuntaan, että ostan vaateita Pehkolle ja Pikkuveljelle mutten juurikaan itselleni. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut yhtään vaatteiden sovittelu olo, joten suuntasin H&M Home puolelle.

Home puolella olen tainnut piipahtaa vain kerran aikasemmin, mutta nyt sieltä löytyikin yllättävän kivaa tavaraa. Mukaan tarttui muun muassa muutama säilytin.

Metallikoriin pääsivät tapettirullat, jotka jäivät rempasta aikoinaan yli. Käytetty idea, mutta hauska sellainen. Cole and Son:n Woods tapettirullia löytyi ihan mukava määrä vaatehuoneen kätköistä. Tätä tapettia meillä on yhdessä seinässä makuuhuoneen puolella. Toinen tapetti on myös Cole ans Son:n ja nimeltään Cow Parsley, jota on keittiöstämme.
Toinen hankinta on mustavalkea pyykkipussi. Oiva säilytin lastenhuoneeseen. Nämä pyykkipussit ovat näköjään alessa ainakin verkkokaupan puolella. Pakko hankkia vielä toinen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti