Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 23. heinäkuuta 2015

Roskislöytö

Olen halunnut meille jo vuosia joustinpatjan jouset seinäkoristeeksi. En ole niitä kuitenkaan mitenkään etsimällä etsinyt, mutta nyt ne tulivat sattumalta vastaan oman taloyhtiön metallinkeräysroskiksesta. En epäröinyt sekunttiakaan napata aarretta talteen, vaikkei minulla ollut minkäänlaista hajua mille seinälle jouset asettelisin.

Alunperin jousien piti tulla olohuoneeseen, mutta tummanharmaaksi maalatulle seinällä ne eivät oikein päässeet oikeuksiinsa. Lisäksi käymme siipan kanssa pientä kädenvääntöä olkkarin seinän maalauksesta. Minusta se pitäisi maalata valkoiseksi, mutta siippa pitää seinästä sellaisenaan. Niinpä seinän kohtalo on vielä auki.

Eilen illalla päätin että jousille on nyt löydettävä paikka. Pienen pyörittelyn jälkeen ne päätyivät eteiseen.
Aika kivannäköinen seinäkoriste jo sellaisenaan. Hoitaa varmasti hyvin myös korutelineen virkaa. Tai jousiinhan voi kiinnittää hattuja, kasseja tai mitä nyt ikinä keksiikin. Laitoin kesän kunniaksi koristeeksi kukkasia. Kukat ovat upotettu tuollaisiin yksittäisten kukkien mukana kantautuneisiin melko huomaamattomiin putkiloihin. Näin kukat kestävät seinällä pidempään.


Näin se vanha fraasi "toisen roska on toisen aarre" piti jälleen hyvin paikkaansa. 

Löytörikasta loppuviikkoa!

7 kommenttia :

 1. Kiitos Nuppuja, tykkään tästä itsekkin :)

  VastaaPoista
 2. Upea löytö ja hieno idea! :) ja ihana tuo eteisen musta kattovalaisin! Mikä ja mistä se on? Halajan samanlaista. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liinatukka! :) Valaisin on Ikeasta ostettu vuosia sitten, en osaa sanoa onko enää valikoimissa...

  VastaaPoista
 4. Tämä tulee nyt ihan liian myöhään, mutta kommentoin silti jos vaikka tulee tarvetta useammalle sängynjousi-koristeelle; Järvenpään kierrätyskeskuksessa on näitä vaikka kuinka, eri kokoisina ja -mallisina. Hintaa oli muistaakseni huikeat 5€/kpl. Eli jos kotiseutumatkailu nappaa niin samalla voi piipahtaa tuolla. Itse olen löytänyt sieltä vaikka mitä aarteita, tuunaamiseen ja myös ihan sellaisenaan käyttöön. Kiva blogi sulla, löysin tänne vasta ihan äskettäin. :•)

  VastaaPoista
 5. Sanna: Hauskaa että löysit blogini ja kiitos myös vinkistä :) Pidän mielessä, jo tulee tarve useamalle jousipatjalle :)

  VastaaPoista
 6. Joo miksi ei sisustas noin??Toisaaltaan ihana koti Isolla iillä.

  VastaaPoista