maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kirppislöytöjä

Konnevedellä kerkesin mökkeilyn lomassa käymään muutamalla lähiseudun kirpputorilla ja onneksi kävinkin - takaisin ei tarvinnut tulla tyhjin tassuin. Olen pistänyt sen ennenkin merkille, että maakuntamatkailua harrastaessa kannattaa pistäytyä kirppareilla. Niissä voi tehdä tosi upeita löytöjä ja hinnatkin ovat usein erittäin huokeat.

Itse palasin kotikonnuille sokerisirottimen, kahden karahvin, neljän marmorimaljan ja kolmen seinävalaisimen onnellisena omistajana. Seinävalaisimet ovat vielä osittain spray-maalauksen alla, mutta muut esineet hakevat jo vähitellen kotonamme paikkaansa.
 Karahvit pääsivät ainakin näin aluksi hoitamaan maljakoiden virkaa olohuoneen pöydälle. Myös Iittalan Festivo -kynttiläjalat ovat pisintä lukuunottamatta kierrätyslöytöjä. Toisen karahvikuvan otin  esineistä hurmioituneena mökkilaiturilla heti niiden löytöpäivänä.
Ensimmäinen kuva maljoista taas on napattu lapsuudenkodin upeiden ruusupuskien luona. Marmorimaljat päätyivät jälkkärikupeiksi. Kuvissa olevat hopealusikat olen saanut aikoinaan rippilahjaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti