Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Synttärit ulkoilmassa

Juhlistimme viime sunnuntaina Pehkon tulevia 3-vee syntymäpäiviä. Koolla oli ystäviämme, joilla useimmilla sattuu olemaan suunnilleen saman ikäisiä lapsia meidän lapsien kanssa. Muksuilla oli siis seuraa toisistaan ja me aikuiset pystyimme samalla vaihtamaan vähän kuulumisia.

Kesäsynttäreiden hyvä puoli on se, että juhlia voi viettää ulkona. Huono puoli sitten taas se, että synttärit sattuvat lomakaudelle, jolloin ihmiset eivät luonnollisesti paljoa kotona oleile. Saimme kumminkin melkein 30 hengen ryhmän kasaan viettämään mukavaa sunnuntaipäivää läheiseen leikkipuistoon. Kyseinen leikkipuisto sattuu olemaan hiljainen ja siellä on laaja nurmialue, eli paikka on mitä ihanteellisin tämän kaltaisille juhlille.

Toimme mukanamme pienen pöydän, jonka päälle naposteltavat aseteltiin.


Tarjolla oli perinteisten karkkien, keksien, popcornien ja juustonaksujen lisäksi vesimeloni sydämiä ja whoopieta, joiden tekoon muuten itsekkin osallistuin. Kaikki kunnia silti eräälle leivonta taitoiselle ihanalle ystävälle! Lisäksi metrohulluna tunnettu Pehko sai hienon kaksi vaunuisen metrokakun, jonka kummitäti oli itse pyöräyttänyt. Lahjaksi tuli myös huippuhyvää itsetehtyä kirsikkapiirasta. Muutenkin kaikki lahjat olivat kivan käytännöllisiä ja kehittäviä; kylpytakki, aakkosia käsittelevä leikkimielinen kirja, lahjakortti Heurekaan, hyvät puuvärit, kolmivuotiaille suunnattu väripeli ja lastenlauluja sisältävä cd.













Ihana kesä, ihanat ihmiset, ihanat juhlat. 
Ihanaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia :