Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Nimiäisiä

Perjantain kunniaksi ollaankin juhlatunnelmissa. Minusta on ihanaa miettiä, suunnitella ja järjestää kaikenlaisia illanistujaisia ja juhlia. Myönnettäköön kyllä, että juuri ennen hoo-hetkeä olen ihan sietämätön stressikimppu. Hirveä siivoaminen, puunaaminen ja laittaminen muutaman tunnin juhlien takia. Pari tuntia itse juhlia ja kaikki on ohi. Jäljelle jää vain outo ja tyhjä olo. Mutta silti niitä on vaan niin kivaa järjestää.

Kokosin tähän kuvakoosten meidän molempien poikien nimiäisjuhlista. Pehkon nimijuhlat olivat syyskuussa 2012 ja Pikkuveljen toukokuussa 2015. Teemavärit olivat molemmissa juhlissa aikalailla samat, joten ne menevät hyvin yhteen saman postauksen alle. Mainittakoon vielä, etten itse ole todellakaan mikään jauhopeukalo. Lähes kaikki kuvien leivonnaiset ovat äitini leipasimia. Tästä en voi olla muuta kuin erittäin kiitollinen.

En pidä"söpöistä" väreistä, mutta nimiäiset innostuin kuitenkin järjestämään suloisilla sävyillä. Molemmissa juhlissa juhlapöydät verhoiltiin turkoosilla Marimekon Ananas -kankaalla, mutta Pikkuveljen juhliin keksin kiinnittää kattoon  vielä saman sävyisiä pompomejakin. Avokeittiömme näyttikin aika erilaiselta kuin tavallisesti.

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain turkoosia. Eli Pehkon ja Pikkuveljen nimiäisjuhlat.


Koristelin pilttipurkkeja ja tein niistä juhliin tuikkukuppeja ja pikku maljakoita.


Tarjoilupöydän perinteiset pöytäkukat korvasi String pocket -hyllyyn tehty kukkakollaasi.


Tunnelmakuvia Pehkon juhlista:
Suloista viikonloppua!

c

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti