Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 18. kesäkuuta 2015

Mukava Uutinen ja Parveke

Aloitetaan mahtavilla uutisilla - alan tekemään Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa blogiyhteistyötä! Luvassa siis kaikenlaisia kivoja projekteja ja postauksia kierrättämiseen liittyen. Pysykäähän siis kuulolla!

Tulevan keskikesän juhlan kunniaksi on tällä kertaa juttua ja kuvia kukista ja parvekkeestamme.

Meillä on tyypillinen pitkän ja kapean mallinen parveke. Eli mahdollisimman hankalasti sisustettava. Ahtauden lisäksi se on myös aamuisin pikkuisen liian viileä, koska sijaitsee varjossa ja päivällä taas vastaavasti järkyttävän kuuma. Iltaisin, auringon laskiessa on siellä kaikkein mukavinta oleilla.

Halusin parvekkeen olevan enemmän huonemainen kuin perusparveke. Lasitettu parveke antaakin tähän hyvät mahdollisuudet. Hankin partsillle vanhat Ikean tuolit eräästä Facebookin kierrätysryhmästä. Ulkonäöllisesti ne eivät enää ole parhaimmassa kantimissaan, mutta sopivat parvekekäyttöön oikein hyvin. Näiden tuolien päällä oleva vanha vaahtomuovipatja on myös peräsin kierrätysryhmästä. Leikkasin sen tuolien muotoon ja päällystin vanhalla jämäkällä verhokankaalla. Nyt tuolin päällä voi vaikka makoilla.

Toivon Murattien ja Markettojen säilyvän hyvinä kuumellakin säällä. Tosin näillä keleillä ei minulla ilmeisesti ole syytä huoleen...
 Ompelin parvekkeen tyynynpäälliset Marimekon ja Finlaysonin kankaista. 


Puulaatikot toimivat hyvin kukka-alustoina ja säilyttiminä.
  

Iso lyhty antaa tunnelmallista valoa kesäiltaan.Se näyttää kivalle myös olohuoneenkin puolella partsin oven ollessa auki.Joskus hankkimani Ikeanjuliste löysi vihdoin paikkansa meidän kodista.Rattoisaa juhannusta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti