Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Keittiö

Avokeittiö on varmasti kotimme päämaja. Kokkaamisen lisäksi siellä pyöritään paljon muutenkin, sillä se on suorassa yhteydessä olohuoneeseemme. Remppailu vaiheessa halusin välttämättä meille korkeakiiltoiset kaapistot. Tämä on osottautunut oikein hyävksi ratkaisuksi perheeseen, jossa ketään ei voi liiasta rätin heiluttamisesta moittia. Tykkään, että koti on perus siisti, mutta pienet tahrat siellä täällä eivät maailmaani kaada. Kiiltävästä pinnasta tahrat saa sitten myöhemmin helposti pyyhkäistyä siivousinnon iskiessä.


  Mustat kodinkoneet ja tasot antavat kivasti kontrastia muutoin valkeaan kyökkiin. Välitilaan halusin tapetin, jotta avokeittiö ei olisi olohuoneen yhteydessä niin keittiömäinen. Iki-ihana Cole & Sonin Cow Parsley -tapetti oli tähän helppo valinta. Pöydän ympärillä olevat pinnatuolit ovat peräisin Kierrätyskeskuksesta ja Stokke Trip Trappkin löytyi onneksi käytettynä.


 Keittiönpöytä ei ole sieltä kauneimmasta päästä, mutta se on huippu käytännöllinen, sillä sen molempiin päihin saa asennettua jatkopalat. Näin pöydän ääreen voi kokoontua suurempikin porukka viettämään aikaa yhdessä. Jonain päivänä käsitelen vielä pöydän tummemmaksi tai sitten ihan valkoiseksi.


 Siippa nikkaroi meille tällaisen kätevän saarekkeen. Pyörät sen alla mahdollistavat saarekkeen liikuttelun ja tarvittaessa siitä voi tehdä vaikka tilanjakajan keittiön ja olohuoneen välille.
 Ostin itselleni syntymäpäivä lahjaksi valkoisen String Pocket hyllyn. Kaapista vapautui taas vähän tilaa, kun käyttölaseja ja mukeja laittoi kauniisti esille.
 Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia :

  1. Onpa fiksu tuo saareke! :) Tollainen olisi toiminut meilläkin varmasti tosi hyvin ikkunan edessä. Vanhan talon matalalla olevat ikkunat, joita emme halunneet korottaa, aiheuttivat paljon päänvaivaa keittiötä suunnitellessa ja lopputulos ei ole täysin toimiva. Jos tuollaisen olisi keksinyt silloin, olisi osan astiasäilytyksestä voinut sijoittaa ikkunan eteen ja saarekeen olisi saanut pois tieltä esim. ikkunan pesua varten.

    VastaaPoista
  2. Saareke on toiminut kyllä hyvin, kun siinä on noi pyörät alla. Pitää käydä kurkkaa sun blogia millanen teillä se on :)

    VastaaPoista