Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 11. kesäkuuta 2015

Tervetuloa meille eli eteinen

Tultaessa meille sisään nauliutuu katse ensimmäiseksi valkoiseen liinavaate kaappiin, jonka bongasin vähän aikaa sitten Tori.fistä. Olimme jonkin aikaa etsineet eteiseen sopivaa vaatekaappia ja käyneet katselemassa kaappeja niitä myyvissä liikkeissä, mutta vaatekaapit sekä kalliita että tylsän näköisiä ja aloimme olla jo hieman epätoivoisia asian suhteen. Käytettynäkin yritimme sellaista etsiä, mutta tuloksetta. Kunnes stten yhtenä päivänä; ta-daa


Siinähän se oli! Olimme jotenkin jumiutuneet ajatukseen, että eteisessä pitäisi olla juuri vaatekappi, mutta miksi ihmeessä? Tämä ihana Häklin liinavaatekaappi kätkee sisäänsä pyyhkeitä, liinavaatteita ja monenmoista pikku sälää. Myyjä kertoi kaapin olevan perintö äidiltään, joka oli saanut kaapin häälahjaksi. Tilanpuutteen vuoksi hänen oli kuitenkin siitä luovuttava. Tämä oli meidän onni, sillä komistus sopii eteiseemme kuin nakutettu! Viereensä kaappi sai itse maalamani ja päällystämäni jakkaran ja alleen Pääkauapunkiseudun Kierrätyskeskuksesta löytämäni salkun, joka toimittaa paperiroskiksen virkaa.Kaapin päällä on mm. minun ensimmäiset sympaattiset ja puhki kuluneet kenkäni.


Muutoin eteisemme näyttää tältä:


Eteinen maalattiin remontin yhteydessä valkoiseksi ja länsipuolen huoneisiin siippa nikkaroi ovien yläpuolelle pienet ikkunat. Näin auringonvalo maksimoituu myös eteisen puolelle.Vaatehuoneen ovitarra on tilattu nettikaupasta. Nakuttelin puuhun pieniä nauloja joihin voi ripustaa roikkumaan huiveja, laukkuja jne. Mustaksi maalatut oven karmit kehystävät kivasti puuta ja antavat tälle enemmän särmää. Avoin ovi vie lastenhuoneeseen.Ison kokovartalo peilin kautta heijastuu näkymä olohuoneemme.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti